Culitas menu

Dit jaar met Kerst thuiskoken?

Maar liever geen slagveld in je keuken en dagen alle winkels afstruinen voor de juiste ingrediënten? Dan is de Culitas iets voor jou! De keukenbrigades van Villa Ruimzicht, Strandlodge, LEV FoodBar,  de Luifel en de Zellerij leveren je een feestelijk en zo goed als panklaar vier gangen menu. Met de handleiding van de chef’s is de mist ingaan praktisch onmogelijk..

Culitas Menu

 

Amuse

Rilette van eend met pickles van peen en een pruimen relish
Brood en botervlootje van Greetje met roomboter peper en zout en truffelboter

Voorgerecht

Marbre van gerookte zalm en makreel, tomaten gel en op een rode linzen salade met mayonaise van Lhatria fasia  

Soep

Romige soep van aardappel, knolselderij en  truffel-tapenade met een timbaaltje gekonfijte wild zwijn nek 

Hoofdgerecht

Duet hert (stoof en biefstuk), Tarte tatin van gecarameliseerde witlof, taartje van bataat, andijvie braisée en jus van Wenters bokbier 

Dessert

Karnemelk Panna Cotta  met appel compote, chocolade mousse en cranberry granola

Culitas vier gangen € 29,50 per persoon

Wijnen te bestellen

Wilt u naast het diner in de culitas uw kerstdiner helemaal compleet maken? We hebben onderstaande topwijnen voor een schappelijke prijs geselecteerd.

  • Dom Potier Cava Brut – Per fles € 9,50
    Heldere gele kleur met gouden highlights. Ultiem kerstaperitief
  • Antonori Vermentino – Per fles € 8,50
    Wie in Italië wijn zegt, zegt Antinori! Dit is een Vermentino met veel persoonlijkheid en plezier! Veel fruitaroma’s zoals citrus en abrikoos, naast aromatische kruiden. Volle smaak als begeleider van het voorgerecht
  • Venerie – Per fles € 8,50
    Dé wildwijn van 2017! Venerie is een blend van Grenache, Syrah en Mourvédre. Top voor het hert van uw kerstdiner

Bestellen& Ophalen 

De culitas staat op 24 december en 25 december vanaf 11 uur voor je klaar in op een van de locaties. Bij de reservering kun je aangeven waar je de culitas wilt ophalen. 

BESTEL NU