Evenementen

MOEDERDAG LUNCH

Omdat jouw moeder de allerliefste is.. Op moederdag – zondag 13 mei – organiseren wij een 5-gangen lunch bij de Strandlodge.

Voor slechts €27,50 p.p. eet jij een 5-gangen verrassingslunch bereidt door chef Mike en zijn keukenbrigade. Daarnaast ontvangen alle moeders een kleine verrassing. 

 

Reserveer direct

WIJNTRAINING

De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. 

Per training/cursus worden circa 15 wijnen geproefd en besproken. Voor het theorie deel wordt gebruikgemaakt van Wijntraining Online. Deze voucher voor toegang van deze online training ontvang je direct na inschrijving!  Zo kun je gelijk aan de slag!

De training bestaat uit één dag (van 10.00 tot 16.00 uur) Op sommige locaties zal de training in drie avonden worden gegeven. Je doet vooral praktische informatie op.

MEER INFORMATIE/RESERVEREN

STERREN KOKEN IN DE KAS 

6e editie | zondag 30 september 

‘Think global, eat local’! Al jaren hét motto van chef kok Mike Vrijdag van Sterrenrestaurant  Strandlodge . Als aanhanger van het ‘boer tot bord’ idee kookt chef Mike het liefst met producten van eigen bodem. Na de succesvolle editie van vorig jaar, hebben wij hem opnieuw uitgenodigd als gastkok voor de 6e editie van Sterren Koken in de Kas.

In de Groene Schuur worden o.a. tropische- en vergeten groenten, pepers en pompoenen geteeld. In deze kleurrijke omgeving worden op 30 september de tafels weer gedekt in de binnentuin. 

Ontvangst is tussen 13:00 uur en 14:00 uur en je wordt ontvangen met een glas bubbels en een heerlijke amuse. Vanaf daar word je begeleidt door Ferdinand dor de kassen naar de binnentuin waar je onderweg voelt, ruikt en ziet wat er allemaal groeit en bloeit. Chef Mike zal je onderweg verrassen met diverse culinaire hoogstandjes. Dan is het tijd om aan tafel te gaan en te genieten van heerlijke gerechten. 

Live cooking zes gangen walking lunch € 59,50 p.p. 
(inclusief wijnarrangement, water, non-alcoholisch en afsluitend koffieservies)  

Aanmelden? info@degroeneschuur.nl of bel naar 0316-330718. 

Meer informatie