Openingstijden

Maandag vanaf 17.00 uur
Woe t/m zondag vanaf 11.00uur
Dinsdag gesloten

Mike & Sabine

Mike

Mike kookt al 25 jaar. Bijna vier jaar als chef van Villa Ruimzicht in Doetinchem en daarvoor bij De Beukenhorst in Winterswijk. Bij Strandlodge werkt de chef met streekproducten. Geitenkaas bij boerderij de Brommels, biologisch varkensvlees van Het Helder en hammen van De Schelver. Zijn motto 'think global eat local' vertaalt zich in prikkelende gerechten.

"Naast ademhalen en tijd doorbrengen met mijn gezin bestaat mijn leven voor een groot gedeelte uit het bedenken en bereiden van gerechten. Van een eenvoudig bosje kruiden tot een mooi stuk vlees, ik word er zielsgelukkig van! Inspiratie haal ik overal vandaan, ben voortdurend bezig met hoe iets lekkerder, mooier, uitdagender of juist weer eenvoudiger kan. Ik kan niet wachten om toekomstige 'lodgers' te laten kennismaken met mijn passie."

Sabine

"Een gastvrije ontvangst en een plek waar de gasten zich welkom en fijn voelen. Dat is wat Strandlodge gaat uitstralen."Sabine ontvangt de gasten en boekt en regelt, ondersteund door Kim en Chantal Hilbink, de Strandlodge feesten. Verder organiseert ze activiteiten van kinderclub 'Kekke Kids Klup'. "Hier worden kinderfeestjes gegeven met ondermeer kook- en schilderworkshops. Maar ook kun je bij ons terecht voor vergaderarrangementen inclusief lunch of diner. Of vier het weekend met je collega's tijdens de Vrijdag Middag Borrel bij Vrijdag!

"Wij zijn enorm trots om dit historische paviljoen te mogen exploiteren en zeggen dan ook graag: Winterswijk Waanzinnig Welkom!"