Vacature: Leerling keuken

Leerling keuken (parttime/fulltime) 

Voor onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige leerlingen die ons team komen versterken. Ben jij leergierig en wil jij jouw carriére een kickstart geven met een stage in een Michelin ster restaurant. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Strandlodge is een Michelin ster restaurant (bekroond in 2016) aan de rand van Winterswijk. Door de unieke ligging aan een natuurzwembad en een bos is het een genot om in deze omgeving te mogen werken. Wij leggen aan onze gasten graag in de watten door ze een totale beleving aan te bieden. Interessante smaakcombinaties gemaakt met producten uit eigen streek zorgen ervoor dat wij onze gasten elke keer weer verrassen. Bij de Strandlodge werk je in een inspirerende omgeving met een jong en ambitieus team. 

Ben jij diegene die wij zoeken?

  • Je volgt een BBL of een BOL opleiding voor kok; 
  • Je bent enthousiast en leergierig; 
  • Gastgerichte service op hoog niveau zit in je genen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een leerzame stage periode waar je ervaring op kunt doen in de keuken van een sterrenrestaurant. Onder leiding van onze JRE chef Mike Vrijdag werk je in een ambitieus en gedreven team en is er alle ruimte voor jouw ontwikkeling.

Overtuig ons van jouw enthousiasme en wie weet ben jij onze nieuwe leerling. Stuur jouw motivatie en CV naar info@slww.nl t.a.v. Mike Vrijdag.