Mike & Sabine

Mike
Mike kookt al 25 jaar. Bijna vier jaar als chef van Villa Ruimzicht in Doetinchem en daarvoor bij De Beukenhorst in Winterswijk. In de Strandlodge werkt hij veel met streekproducten. Zijn motto 'think global eat local' vertaalt zich hierbij in prikkelende gerechten. "Naast ademhalen en tijd doorbrengen met mijn gezin bestaat mijn leven voor een groot gedeelte uit het bedenken en bereiden van gerechten. Van een eenvoudig bosje kruiden tot een mooi stuk vlees, ik word er zielsgelukkig van! Inspiratie haal ik overal vandaan, ben voortdurend bezig met hoe iets lekkerder, mooier, uitdagender of juist weer eenvoudiger kan. Ik kan niet wachten om toekomstige 'lodgers' te laten kennismaken met mijn passie."

Sabine
"Een gastvrije ontvangst en een plek waar de gasten zich welkom en fijn voelen. Dat is wat Strandlodge moet zijn." Naast het boeken en organiseren van Strandlodgefeesten houdt Sabine zich bezig met het organiseren van goede doelen projecten zoals de jaarlijks terugkerende Sinterklaasmiddag voor Voedselbank gezinnen."Wij zijn enorm trots om dit historische paviljoen te mogen exploiteren en zeggen dan ook graag: Winterswijk Waanzinnig Welkom!"

​