Vacature: Chef de Partie

Chef de Partie (38 uur) 

Zit het maken van heerlijke smaakcombinaties in jouw bloed, heb jij passie voor eerlijke en dagverse producten en heb jij altijd al eens bij een Michelin ster restaurant willen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de keukenbrigade van Strandlodge, onder leiding van smaakbewaker en JRE chef Mike Vrijdag, zijn wij op zoek naar een Chef de Partie.

Strandlodge is een Michelin ster restaurant (bekroond in 2016) aan de rand van Winterswijk. Door de unieke ligging aan een natuurzwembad en een bos is het een genot om in deze omgeving te mogen werken. Wij leggen onze gasten graag in de watten door ze een totale beleving aan te bieden. Interessante smaakcombinaties gemaakt met producten uit eigen streek zorgen ervoor dat wij onze gasten elke keer weer verrassen. Bij de Strandlodge werk je in een inspirerende omgeving met een jong en ambitieus team.

Ben jij diegene die wij zoeken?

  • MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken en producten;
  • Jouw maken ze niet gek, stressbestendig is wat jij bent;
  • Gastgerichte service op hoog niveau zit in je genen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Na het werk een drankje doen met jouw collega’s vind jij leuk.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een afwisselende job in een Michelin sterren restaurant. Onder leiding van JRE chef Mike Vrijdag werk jij in een ambitieus team met gedreven collega’s vol humor en is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een verantwoordelijke functie met een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Overtuig ons van jouw skills en wie weet ben jij onze nieuwe collega. Stuur jouw motivatie en CV naar info@slww.nl t.a.v. Mike Vrijdag.